Media

Boek: Geef kanker een gezicht


27545432_1547192388735610_6252485852424793055_n

Het boek “Geef kanker een gezicht” is nu te koop via de webwinkel. Het Nederlands project bevat meer dan 100 portretten van (ex)kankerpatiënten en hun verhalen. Ook mijn portret en verhaal zullen erin staan.

Het boek komt uit op 3 juni en is vanaf dan leverbaar, MAAR…je kan hem nu al kopen. Voor 3 juni betaal je €29,95 na 3 juni €39,95. Je kan ook een gezicht doneren zodat alle portretten geëxposeerd kunnen worden tijdens de lancering van het boek op 3 juni. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel!! Wil jij mee kanker uit de wereld bannen? Koop dan een boek of doneer een gezicht. Indien je na de betaling een foutmelding krijgt, gelieve eerst uw mails te checken. Als je een ontvangstbevestiging in je mailbox hebt zitten is de bestelling gelukt! Ondanks de foutmelding. Controleer dus eerst je mails zodat je niet 2 keer betaalt.

Als enig Belgisch gezicht probeer ik zoveel mogelijk Belgen te bereiken. In de hoop dat ook wij ons steentje kunnen bijdragen. Hoe bekender het project is, hoe meer geld we kunnen verzamelen.

Alvast bedankt.

Voor meer info: http://www.levensfoto.nl/portfolio/geef-kanker-gezicht/
De webwinkel: http://www.levensfoto.nl/winkel/

LevensFoto - -Evi Vermeersch - geef kanker een gezicht-164

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: